Αρχική σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ο Σύλλογος Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
   

  Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1989 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1991 ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. ΤΟ 1993 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1996(ΕΩΣ ΤΟ 2010) ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ .


  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ (Ο.Α.Κ.Α.)

  Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ- 2004 ΟΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΠΤΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.

  ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, Ο ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΣΤA ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!


      ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ.Πεντέλης 146 - Χαλάνδρι - ΧΑΛΑΝΔΡΙ TEL: 210-6827722 FAX: 210-6853263